Secura Erhverv

Adgangskontrol øger sikkerheden i din virksomhed

Erstat den traditionelle nøglelås med en adgangskontrol. I stedet for nøgler giver du gæster og medarbejdere et adgangskort, og det hjælper dig med at styre, hvem der må færdes i bygningen og hvornår. Det er lettere og sikrere end med nøgler, fordi du - i stedet for at skifte låsene - hurtigt kan annullere kort og udstede nye. Samtidig får du et godt overblik over, hvem der har adgang, og hvornår de opholder sig i virksomheden.

Fleksible adgangskontrol løsninger

Secura tilbyder et bredt udvalg af adgangskontrol løsninger - lige fra styring af en enkelt dør til avancerede løsninger, der integrerer adgangskontrol med tyverialarm og videoovervågning.

Alle vores systemer er brugervenlige, og når adgangskontrollen er installeret, kan den skræddersys efter dine behov og fx integreres med tyverialarmer, personaledatabaser, lønsystemer, kantinesystemer, komfortventilation, lysstyring mv.

Adgangskontrol på Plejecenter Bertram Knudsens vej i Kolding

Case

Adgangskontrol på Plejecenter Bertram Knudsens vej i Kolding.

Secura har monteret nyt top moderne ADK system (adgangskontrol), som gør hjemmet totalt nøglefrit, selv postkasserne åbnes ved hjælp af elektroniske brikker.

En kombination af trådløse håndtag der "taler" sammen med den traditionelle adgangskontrol fra producenten Paxton, kombineret med offline enheder fra producenten Salto, sikrer en unik og fleksibel adgangskontrolløsning, til gavn og glæde for personalet og hjemmets beboere.

Ring til vores salgsafdeling og få en uforpligtende snak på telefon 70 21 20 21 eller udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig.
Virksomhed
Telefon
Kontaktperson
Mail

Secura Erhverv

Videoovervågning

Du kan nemt øge sikringsniveauet i din virksomhed med en samlet overvågningspakke. Secura sørger for at installere systemet med den optimale kameraplacering i netop din virksomhed.

Secura Erhverv

Tyverialarm

Vi skræddersyr alarmsystemer til din virksomhed, idet vi er leveringsdygtige i alt fra enkle standardmodeller til omfattende og avancerede alarmsystemer. Alle vores alarmløsninger er forbundet til kontrolcentralen.