Secura Erhverv

Vores viden om sikringsløsninger er din tryghed

Secura benytter sig udelukkende af kompetente og faguddannede medarbejdere til løsning af sikringsopgaver, hvilket gør os til en anerkendt og attraktiv samarbejdspartner. Secura er godkendt af F&P (Forsikring & Pension) til installation af tyverialarmer og DBI (Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut) til installation af automatiske brandalarmeringsanlæg samt medlem af Sikringsgruppen under brancheorganisationen TEKNIQ (de tekniske installatørers organisation).

Vi påtager os udelukkende opgaver, som vi er klædt på til at løse, og vi anser ikke opgaven for at være færdig, før du har fået en sikringsløsning, der lever op til dine krav og forventninger.

Secura har et omfattende kvalitetssikringsprogram, idet vi er ISO 9001-certificeret på AIA- og ABA-anlæg.

Ring til vores salgsafdeling og få en uforpligtende snak på telefon 70 21 20 21 eller udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig.
Virksomhed
Telefon
Kontaktperson
Mail

Secura Erhverv

Tyverialarm

Vi skræddersyr alarmsystemer til din virksomhed, idet vi er leveringsdygtige i alt fra enkle standardmodeller til omfattende og avancerede alarmsystemer. Alle vores alarmløsninger er forbundet til kontrolcentralen.

Secura Erhverv

Brandsikring

I tilfælde af brand er hvert minut kostbart. Tid og den rigtige brandsikring kan redde liv og sikre, at branden ikke udvikler sig til en katastrofe for din virksomhed.