Secura Erhverv

24 timers overvågning - året rundt

Secura samarbejder med Den Jyske Kontrolcentral, som er en af Danmarks største kontrolcentraler. Den Jyske Kontrolcentral er døgnbemandet af specialuddannede alarmoperatører. Det betyder, at alarmsystemet i din virksomhed er overvåget 24 timer i døgnet, året rundt.

Hvis alarmen registrerer et indbrud, en brand eller en funktionsforstyrrelse i dit alarmsystem, vil operatøren altid opdage det og hurtigt iværksætte den rette respons. Afhængig af hvilket abonnement du har, sender vi en lokal vægter ud på din adresse, som sørger for, at politi eller brandvæsen tilkaldes efter behov.

Ring til vores salgsafdeling og få en uforpligtende snak på telefon 70 21 20 21 eller udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig.
Virksomhed
Telefon
Kontaktperson
Mail

Secura Erhverv

Tyverialarm

Vi skræddersyr alarmsystemer til din virksomhed, idet vi er leveringsdygtige i alt fra enkle standardmodeller til omfattende og avancerede alarmsystemer. Alle vores alarmløsninger er forbundet til kontrolcentralen.

Secura Erhverv

Brandsikring

I tilfælde af brand er hvert minut kostbart. Tid og den rigtige brandsikring kan redde liv og sikre, at branden ikke udvikler sig til en katastrofe for din virksomhed.