Secura Privat

Kontrolcentralen passer på dit hjem 24 timer i døgnet

Tryghed er at vide, at kontrolcentralen passer på dit hjem 24 timer i døgnet, året rundt. Uanset hvor du bor i landet, er vi altid lige i nærheden af dig. Derfor kan du roligt sove trygt om natten.

Secura samarbejder med Den Jyske Kontrolcentral, som er en af Danmarks største kontrolcentraler. Den Jyske Kontrolcentral er døgnbemandet året rundt af specialuddannede alarmoperatører. Det betyder, at dit private alarmsystem er overvåget 24 timer i døgnet, året rundt. Registrerer din alarm et indbrud, en brand eller en funktionsforstyrrelse i dit alarmsystem, alarmeres kontrolcentralen.

Afhængig af hvilket abonnement du har, sender vi en lokal vægter ud på din adresse, som sørger for at politiet eller brandvæsnet tilkaldes, hvis der er behov for det.

Ring til vores salgsafdeling og få en uforpligtende snak på telefon 70 21 20 21 eller udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig.
Navn
Telefon
Tidspunkt

Secura Privat

Tyverialarm

Secura har tyverialarmer til alle typer hjem og deres beboere - både de, der ønsker en simpel alarmløsning med SMS-alarmering, og de der ønsker en alarmløsning tilsluttet en 24 timers kontrolcentral med vægterservice.

Secura Privat

Fotodetektor

Med en fotodetektor tilsluttet dit alarmsystem kan kontrolcentralen analysere billederne og se, hvad årsagen til alarmen er og iværksætte den rigtige respons. Securas fotodetektorer fungerer både i mørke og i dagslys.

Gratis opkobling til kontrolcentralen

Når du køber din privatalarm hos Secura, får du 3 mdrs. gratis opkobling til vores døgnbemandet kontrolcentral med i købet.