Secura Privat

Har du behov for support?

Det er vigtigt for os, at vores kunder altid føler sig trygge - og vi gør vores bedste for, at du som privatkunde bliver fortrolig med de alarmsystemer, vi installerer hos dig, så du kan bruge det med ro i sindet.

Hvis der alligevel dukker spørgsmål op, eller hvis du har brug for hjælp til betjeningen af dit system, er der altid hjælp at hente. I dagtimerne ringer du blot til vores supportafdeling, og uden for den almindelige åbningstid kan du ringe til vores vagttelefon mod et gebyr.

Desuden er du altid velkommen til at sende os en mail, så vender vi tilbage til dig ved først givne lejlighed, enten pr. mail eller telefon.

For support mandag til fredag fra 8.00 til 16.00, ring venligst på tlf. 70 21 20 21. For support uden for vores åbningstid viderestilles der til vagttelefonen.

Eller send os en mail på adressen support@secura.dk.

Find dine manualer her

Hvis det blot er et spørgsmål om, at manualen til dit alarmsystem er blevet væk, er hjælpen nær, for du har altid adgang til brochurer og manualer til netop dit sikringsudstyr her på vores hjemmeside. Find dit sikringsudstyr i nedenstående oversigt.