Secura Privat

Få tryghed med en tyverialarm


Secura har tyverialarmer til alle typer hjem og deres beboere - både de, der ønsker en simpel alarmløsning med SMS-alarmering til familie og naboer, og de, der ønsker en alarmløsning tilsluttet en 24 timers kontrolcentral med vægterservice.

Tyverialarm til hjemmet

Med Securas privatalarmer får du tryghed døgnet rundt for dig og din familie. En tyverialarm mindsker statistisk set risikoen for indbrud og er årsag til, at indbrudstyven i langt de fleste tilfælde opgiver sit forehavende.


Mange har den opfattelse, at en avanceret tyverialarm må være svær at betjene - men det er den ikke. En tyverialarm fra Secura er så brugervenlig, at selv dine børn kan betjene den.

privatalarm_beregn.jpg

Tyverialarm til sommerhus

Dit sommerhus står muligvis uden opsyn i mange måneder om året. Har du ikke alarm i dit sommerhus, er det et let mål for indbrudstyve, men heldigvis kan et alarmsystem formindske risikoen for indbrud.


Vi tilbyder også alarmløsninger, som er koblet til op til vores kontrolcentral. Hvis alarmen aktiveres, sørger kontrol-centralen for at iværksætte den nødvendige respons. Det betyder, at alarmsystemet i dit sommerhus overvåges 24 timer i døgnet, året rundt. 

sommerhusalarm_beregn.jpg

Vi tilbyder også skræddersyede tyverialarmer

Vi tager udgangspunkt i dit behov, når vi laver en sikringsløsning til din private bolig, og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning til dit hjem. Det handler kort sagt om dine behov - hver gang. Har du specifikke og individuelle krav til din sikringsløsning, garanterer vi, at vi kan levere løsningen. Vi er med dig i hele processen, lige fra rådgivning til installation og efterfølgende service.

For at du skal føle dig ekstra tryg, tilbyder vi et gratis og uforpligtende besøg på din adresse. Her svarer vi på alle dine spørgsmål og inspicerer din bolig med henblik på at sammensætte den mest komplette sikringsløsning.

Ring til vores salgsafdeling og få en uforpligtende snak på telefon 70 21 20 21 eller udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig.
Navn
Telefon
Tidspunkt

Gratis opkobling til kontrolcentralen

Når du køber din privatalarm hos Secura, får du 3 mdrs. gratis opkobling til vores døgnbemandet kontrolcentral med i købet. 

Secura Privat

Rente- og gebyrfri finansiering

Hos Secura tilbyder vi at finansiere din nye privatalarm over 24 måneder - og du betaler hverken renter eller gebyrer. Når du køber dit nye alarmsystem med finansiering hos Secura, betaler du første afdrag en måned efter købet.

Kontrolcentral

24 timers overvågning

Tryghed er at vide, at vi holder øje med dit hjem 24 timer i døgnet, året rundt. Uanset hvor du bor i landet, er vi altid lige i nærheden af dig. Derfor kan du roligt sove trygt om natten.