Secura Privat

Videoovervågning sikrer dine værdier

Videoovervågning har en stor præventiv effekt, som i langt de fleste tilfælde er nok til, at indbrudstyven opgiver sit forehavende. Har du fx særlige værdier som smykker, designermøbler, elektronik eller genstande med særlig affektionsværdi, anbefaler vi, at du installerer videoovervågning i din bolig.

 

Ud over den præventive effekt giver videoovervågningen politiet mulighed for en hurtig efterforskning, hvilket øger sandsynlig-heden for at opklare kriminelle forhold. Sammen gennemgår vi funktionerne i dit videoovervågningssystem, så du selv bliver fortrolig med at bruge det.

Ring til vores salgsafdeling og få en uforpligtende snak på telefon 70 21 20 21 eller udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig.
Navn
Telefon
Tidspunkt

Secura Privat

Rente- og gebyrfri finansiering

Hos Secura tilbyder vi at finansiere din nye privatalarm over 24 måneder - og du betaler hverken renter eller gebyrer. Når du køber dit nye alarmsystem med finansiering hos Secura, betaler du første afdrag en måned efter købet.

Kontrolcentral

24 timers overvågning

Tryghed er at vide, at vi holder øje med dit hjem 24 timer i døgnet, året rundt. Uanset hvor du bor i landet, er vi altid lige i nærheden af dig. Derfor kan du roligt sove trygt om natten.

Gratis opkobling til kontrolcentralen

Når du køber din privatalarm hos Secura, får du 3 mdrs. gratis opkobling til vores døgnbemandet kontrolcentral med i købet.