Secura Privat

En røgalarm kan redde liv

Glemte stearinlys, et overophedet husholdningsapparat eller fejl i elektriske installationer kan få fatale konsekvenser for dig og din familie. Vi anbefaler derfor altid, at din røgalarm sluttes til vores alarmsystem, fordi den dermed også kobles til vores kontrolcentral, som holder opsyn med dit hjem 24 timer i døgnet, året rundt.

 

Hvis der opstår røgudvikling i dit hjem, alarmeres kontrolcentralen straks. Derfor er du altid i sikre hænder, så en eventuel hændelse ikke udvikler sig til en katastrofe for dig og din familie.

Ring til vores salgsafdeling og få en uforpligtende snak på telefon 70 21 20 21 eller udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig.
Navn
Telefon
Tidspunkt

Secura Privat

Rente- og gebyrfri finansiering

Hos Secura tilbyder vi at finansiere din nye privatalarm over 24 måneder - og du betaler hverken renter eller gebyrer. Når du køber dit nye alarmsystem med finansiering hos Secura, betaler du første afdrag en måned efter købet.

Kontrolcentral

24 timers overvågning

Tryghed er at vide, at vi holder øje med dit hjem 24 timer i døgnet, året rundt. Uanset hvor du bor i landet, er vi altid lige i nærheden af dig. Derfor kan du roligt sove trygt om natten.

Gratis opkobling til kontrolcentralen

Når du køber din privatalarm hos Secura, får du 3 mdrs. gratis opkobling til vores døgnbemandet kontrolcentral med i købet.