Secura Privat

Rumføler

Afhængig af hvor stor din bolig er, anbefaler vi at udvide din tyverialarm med en rumfølere i hvert rum. I større rum kan man med fordel placere en rumføler i to modsatrettede hjørner, for at rummet er dækket 100 % ind. Tyverialarmen aktiveres, hvis rumføleren registrerer bevægelse i rummet. 

Hvad med kæledyr?

Du kan sagtens have en tyverialarm fra Secura, selvom du har kæledyr. Alle vores rumfølere er fleksible og kan indstilles, således at både hunde og katte kan bevæge sig frit i hjemmet, uden at alarmen går. Så kan dine kæledyr sove trygt, selv om de er alene hjemme. Hvis du har en stor hund på over 30 kg, er det muligt at installere åbningskontakter i døre og vinduer i stedet.

Ring til vores salgsafdeling og få en uforpligtende snak på telefon 70 21 20 21 eller udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig.
Navn
Telefon
Tidspunkt

Secura Privat

Rente- og gebyrfri finansiering

Hos Secura tilbyder vi at finansiere din nye privatalarm over 24 måneder - og du betaler hverken renter eller gebyrer. Når du køber dit nye alarmsystem med finansiering hos Secura, betaler du første afdrag en måned efter købet.

Kontrolcentral

24 timers overvågning

Tryghed er at vide, at vi holder øje med dit hjem 24 timer i døgnet, året rundt. Uanset hvor du bor i landet, er vi altid lige i nærheden af dig. Derfor kan du roligt sove trygt om natten.

Gratis opkobling til kontrolcentralen

Når du køber din privatalarm hos Secura, får du 3 mdrs. gratis opkobling til vores døgnbemandet kontrolcentral med i købet.