Secura tror på, at tryghed giver frihed til at leve

Et liv i trygge rammer er forudsætningen for, at mennesker trives. Det vil vi som virksomhed gerne være med til at sikre ved at levere sikringsløsninger, som får mennesker og virksomheder til at føle sig trygge.

Vi holder fokus på din tryghed

Faglig ekspertise vokser gennem erfaring, og vores medarbejdere er en stærk og stabil stab af dygtige, erfarne eksperter, som koncentrerer sig om kerneopgaven: at yde hver af vores kunder den bedst mulige service – hver gang.

Et stærkt samarbejde bygger på et godt forarbejde

Secura er drevet af vores kunders krav, forventninger og ønsker. Vores kunder skal kende os på, at vi leverer det rigtige produkt til den aftalte tid og i den rette kvalitet igennem hele processen – og at vi arbejder med kvalitetssikringssystemer, der effektivt overvåger og dokumenterer slagets gang. Vi ønsker at gøre en ægte forskel, når det gælder din oplevelse af den service, vi yder, fordi vi tror på, at alt hvad man giver ud, får man tilbage.

Vores forretningsgrundlag hviler på installering af automatiske sikringsanlæg til beskyttelse af liv og værdier på alle typer lokaliteter samt at udføre elektronisk overvågning og mekanisk sikring af virksomheder og privat ejendom.

 

Virksomhedsinformation

Secura ApS
Lucernemarken 10
5260 Odense S
Telefon: 70 21 20 21

Mail: Secura@secura.dk
CVR-nr.: 30 80 76 42
Bank: Totalbanken
Reg: 6880 Kontonr.: 0001063048