Indbrud og tyveri
Forebyg med SelectaDNA mærkningskit

Secura bruger et kit fra SelectaDNA.
Dette kit er designet til, at alle fra private, virksomheder, institutioner og offentlige instanser kan forebygge indbrud og tyveri ved at mærke og beskytte ejendele med en nærmest usynlig SelectaDNA væske, med UV-sporstof. I hvert kit indeholder både væsken og tusindvis af mikroprikker en unik kode. Den unikke kode registreres til en ejers kontaktoplysninger og adresse i en SelectaDNA’s international database.

Secura laver en opsætning af de medfølgende sikringsmærker til døre, vinduer mm. som er en advarsel om, at man har mærket sine ejendele og knyttet dem til en bestemt ejer. Hvis ejendelene bliver stjålet, kan de nemt spores til den retmæssige ejer og knytte kriminelle til specifikke gerningssteder. Det vil sige, at skulle politiet finde nogle genstande, som har et DNA-mærke, kan de nemmere finde frem til hvem ejermanden er.
På denne måde tager kriminelle en høj risiko og et spor med sig når de stjæler SelectaDNA mærkede ejendele, hvilket gør at produkterne er sværere at afsætte til hælere eller slutbrugere.

SelectaDNA kit kan bruges til mange ejendele bl.a.: fladskærms-tv, bærbarecomputere, kameraer, malerier, antikviteter, smykker, møbler, kunst, lamper, værktøj, maskiner, cykler, sports- og bådudstyr og meget andet.

DNA-mærke ejendele

DNA-mærkning af påhængsmotor

Du kan DNA-mærke alt fra påhængsmotor til speedbåd
Hvis du vil DNA-mærke din påhængsmotor med en nærmest usynlig klar hærdende væske, som har en unik dna-kode, skal du følge med her. DNA-koden registreres i et internationalt register med ejeroplysninger, hvor politiet i 40 lande kan søge og få oplysninger om hvem ejeren er og hvorfra ejendelen er stjålet. Det gør det risikabelt for tyve og hælere at være i besiddelse af DNA-mærkede tyvekoster og salgsværdien bliver væsentlig forringet eller helt usalgbar. Netop det betyder at din påhængsmotor vil være et ikke-attraktivt mål for tyve! Finder politiet tyvekoster der er DNA-mærkede i nogle af de 40 lande vil de blive returneret til dig. Skulle du have spørgsmål eller vil høre mere, så kontakt Secura i dag.


Holdbarhed.

DNA-mærkningen er testet til at have en holdbarhed på min. 5 år.

SelectaDNA Cykel Kit

Hvordan forebygger det indbrud og tyveri?
Ved at mærke cykel, cykel-dele og andet udstyr med en nærmest usynlig klar hærdende væske, med en unik dna-kode. DNA-koden registreres i et internationalt register med ejeroplysninger, hvor politiet i 40 lande kan søge og få oplysninger om hvem ejeren er og hvorfra ejendelen er stjålet. Det gør det risikabelt for tyve og hælere at være i besiddelse af DNA-mærkede tyvekoster og salgsværdien bliver væsentlig forringet eller helt usalgbar. Netop det betyder at din cykel vil være et ikke-attraktivt mål for tyve! Finder politiet tyvekoster der er DNA-mærkede i nogle af de 40 lande vil de blive returneret til dig. Hvis du vil se eller høre mere, så find vores adresse under vores kontaktoplysninger.


Holdbarhed.

DNA-mærkningen er testet til at have en holdbarhed på min. 5 år.

Så let gøres det.

Vil du vide mere om SelectaDNA?

Kontakt Secura
Telefon: 29 79 97 50
E-mail: tb@secura.dk