Indbrudstyve og hælere kan ikke lide SelectaDNA-mærkede genstande, da politiet straks kan se hvorfra de er stjålet og ejeridentiteten. Dette har bidraget til væsentlig færre indbrud, røverier og svind i Danmark og godt 40 andre lande siden 2006. Fundne DNA-mærkede genstande i udlandet returneres til ejeren.

Sådan virker DNA-mærkning

Kabel tyve anholdes pga. SelectaDNA spray

SELECTADNA – TEKNOLOGIEN BAG

DNA
MÆRKNING

Hver SelectaDNA mærkningskit og spray indeholder en unik DNA kode og UV sporstof. Disse koder gør det muligt for politiet at identificere DNA-mærkede ejendele og DNA-sprayede kriminelle og knytte dem til et gerningssted.

Vores DNA testes til Pas 820 og vores Grade A Ekstern graduering er den højeste i branchen. Selv når den anvendes udendørs vil det beskytte din ejendom i mindst 5 år.

SIKKER
DATABASE

SelectaDNA Secure Asset Register opfylder de højeste globale sikkerheds- og kvalitetsstandarder, hvilket sikrer vores kunders data opbevares sikkert på alle tidspunkter. Politi fra lande hvor SelectaDNA er repræsenteret har adgang til søgninger i vores database til alle tider, når ejendele er genfundet eller gerningsmænd er pågrebet.

MIKROPRIKKER
IDENTIFICERER EJEREN

Hver SelectaDNA mærkningskit indeholder tusindvis af Mikroprikker, som gør det muligt for politiet at identificere fundne ejendele straks, og knytte kriminelle til et gerningssted. Tyve kan ikke længere slippe af sted med at besidde tyvekoster når de konfronteres af politiet.

SelectaDNA personbil og varevogn sikringsmærke

En vigtig advarsel for tyveri af ejendele i bilen/varevognen. “Alle ejendele i bilen er mærket med SelectaDNA”. Advarslen er på dansk og engelsk.

A5 Sikrings mærke (7,0 cm. x 9,5 cm.). En vigtig advarsel for tyveri af ejendele i bilen.

“EJENDELE I BILEN ER BESKYTTET MED DNA MÆRKNING”

Bemærk: Al skiltning er kun til rådighed for eksisterende SelectaDNA kunder eller for kunder som bestiller mærkningskit for første gang. Vær venlig ikke at bestille skiltning alene. Den tyveri afskrækkende effekt har sin effekt ved at kombinere SelectaDNA mærkning med SelectaDNA skiltning med indendørs og udendørs sikringsmærker og skilte.

SelectaDNA Erhvervs Kit 100-mærkninger

Beskyt virksomhedens værdier med DNA-mærkning og skræm tyven væk! SelectaDNA 100 mærkningskit er egnet til mindre virksomheder, institutioner, børnehaver, skoler, håndværksvirksomheder mv. Mærker og beskytter minimum 100 ejendele. Skole pc’er, smartboards, håndværktøj, større maskiner, køreledninger, kabler, stilladser, byggestrøm, IT-udstyr, læge- og hospitalsudstyr osv. er bare noget af det som mindre virksomheder, håndværksmestrer, institutioner, hoteller, revisorer mv. sikrer mod tyveri og svind ved at mærke med DNA-mærkning. Hvad er DNA-mærkning? Se kort introvideo nedenfor. Dette erhvervs kit 100-mærkninger dækker minimum 100 ejendele. Advarende skiltning fås i mange størrelser. Se billederne til venstre.

Indbrudstyve og hælere vil ikke knyttes til et gerningssted
– og det bliver de, hvis de er i besiddelse af stjålne genstande, der er mærket med SelectaDNA!

SelectaDNA’s Mærkning, også af politiet kaldet Usynlig Mærkning – beskytter mod tyveri og indbrud med op til 83%. Dette har bidraget til at mindske kriminalitet i mange lande og har gjort det svært at være tyv.

SelectaDNA bliver brugt i mere end 37 lande i verden (22 af dem er lande i Europa) for at forebygge og forhindre indbrud. Danmark har år efter år Europa rekord i flest indbrud, og igen i 2013 lå vi øverst på listen med 4 gange flere indbrud end foreksempel Sverige og 5 gange mere end Tyskland.

Politiet kan se hvem tyvekosterne tilhører
Værdigenstande mærkes med en farveløs væske, som nærmest er usynlig for det blotte øje. Mærkningen lyser blåt under UV-lys, hvilket gør det let for politiet at identificere stjålne genstande. Væsken og tusindvis små Mikroprikker indeholder en unik DNA-kode, som registreres til ejeren i SelectaDNA’s globale database. Politiet kan straks ved fund af SelectaDNA mærkede ejendele aflæse mikroprikken og finde den retmæssige ejer i databasen og levere tyvekoster tilbage – også selvom de skulle havne i udlandet.

 

Vil du vide mere om SelectaDNA?

Kontakt Salgschef
Tommy Bargisen
Telefon 29 79 97 50