Videoovervågning har en præventiv effekt

Du kan nemt øge sikringsniveauet i din virksomhed med en samlet pakke, i form af videoovervågning. Secura sørger for at installere systemet med den optimale kameraplacering i netop din virksomhed.

Videoovervågning har en præventiv effekt, der i mange tilfælde holder indbrudstyven væk – risikoen for at blive fanget af overvågningskameraet er ganske enkelt for stor. Ud over den præventive effekt er videoovervågning med til at holde opsyn med fx it-systemer, maskiner, varelager eller andet, der har stor værdi for din virksomhed.

Optagelserne fra en videoovervågning giver samtidig politiet mulighed for en hurtig efterforskning, som øger sandsynligheden for at opklare kriminelle forhold.

Ring til vores salgsafdeling på 70 21 20 21 og få en uforpligtende snak eller udfyld nedenstående og vi kontakter dig.

Secura Erhverv

Tyverialarm

Vi skræddersyr alarmsystemer til din virksomhed, idet vi er leveringsdygtige i alt fra enkle standardmodeller til omfattende og avancerede alarmsystemer. Alle vores alarmløsninger er forbundet til kontrolcentralen.

Secura Erhverv

Adgangskontrol

Erstat den traditionelle nøglelås med en adgangssikring. I stedet for nøgler giver du gæster og medarbejdere et adgangskort, og det hjælper dig med at styre, hvem der må færdes i bygningen og hvornår.

Kontakt os og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud på tlf.: 70 21 20 21