Secura Case

Odense Congress Center

Secura har lige fra vores første møde haft fokus på den løsning, som var mest optimal for Odense Congress Center, og ikke den, som var mest lønsom for Secura. Den ærlighed alene vækker tillid, hvilket er kernen i ethvert samarbejde. Vi har ikke kun fået et nyt sikringssystem, der virker 24 timer i døgnet, året rundt – vi har også fået en kompetent samarbejdspartner, som hverken går på kompromis med kvalitet eller service.

Løsning:

Vi har fået installeret en ny adgangskontrol, der er integreret med tyverialarmen. Adgangskontrollen styres fra administrationen, hvorfra man kan holde opsyn med samtlige rum og lokaler via en grafisk brugerflade. Løsningen har et intelligent kortsystem, som identificerer kortholderen via en firecifret kode. Det optimerer sikkerheden og gør det nemt at styre og holde øje med hvem, der går ind og ud af Odense Congress Center, uanset tidspunktet på døgnet.

Secura Case

Bernstorffsminde Efterskole

Vi arbejder med børn og unge, hvilket er et kæmpe ansvar. Tryghed og omsorg er et af vores vigtigste arbejdsområder, og derfor siger det sig selv, at vores brandsikringsanlæg skal leve op til de højeste standarder. Lige fra starten havde vi en meget konstruktiv dialog og fik gode input fra Secura, hvilket gjorde os trygge.

Løsning:

Secura har installeret et komplet brandsikringsanlæg med automatisk alarmafgivelse til brandvæsnet. Det betyder, at redningsberedskabet alarmeres, hvis en detektor eller anden alarm påvirkes. Samtidig alarmeres eleverne på deres respektive værelser. Skulle uheldet være ude, skaber det naturligvis tryghed at vide, at der bliver iværksat en respons øjeblikkeligt. Det skaber tryghed for elever, forældre og lærere, og det betyder, at vi kan sove trygt om natten.

Secura Case

SuperBrugsen

Det var vigtigt for os at finde en samarbejdspartner, som lægger vægt på den personlige service. Fra dag ét har vi fået rådgivning fra specialister og oplevet en ekstraordinær god service. Når vi en sjælden gang imellem har haft spørgsmål, har vi blot ringet til Secura, som har svaret på en tryg og overbevisende måde. Det er sjældent, at man oplever så stort et engagement fra en samarbejdspartner – og derfor vil vi til hver en tid anbefale Secura til andre virksomheder.

Løsning:

Vi fik selv anbefalet Secura igennem vores netværk, og det er vi dybt taknemmelige for. I en dagligvarebutik har vi nemlig flere slags værdier i vores varetægt ¿ i åbningstiden har vores medarbejdere førsteprioritet, og uden for åbningstiden er vi naturligvis interesseret i at sikre vores varelager bedst muligt mod indbrud. Vores nye tyverialarm og overfaldsalarmer har gjort samtlige af vores medarbejdere mere trygge – ikke mindst fordi systemerne har vist sig at være lige så brugervenlige som lovet – og så fungerer de upåklageligt.

Secura Case

AV-Connection

AV-Connection lever af at sælge dyrt elektronik til kræsne forbrugere. Vi sælger ikke standardvarer, og vi har ingen standardservice. Netop derfor valgte vi Secura som sikrings-partner. Secura leverer sikringsløsninger, som tager udgangs-punkt i vores behov, og deres rådgivning før, under og efter installationen af vores sikringsanlæg har været i særklasse – det skaber tryghed og tillid.

Løsning:

Vi har fået installeret et alarmsystem i en meget høj sikrings-klasse med glasbrudsdetektorer, antimaskeringsdetektorer og sikrede telefonledninger. Med så værdifuldt udstyr, som vi har liggende, var det et krav, at vores nye sikringspartner kunne levere de rigtige løsninger – og derfor valgte vi Secura.

Referenceliste

Marius Pedersen A/S

Energinet DK

Spar Nord Bank

Cowi A/S

Odense Congress Center (OCC)

AC Horsens CASA Arena

Byggeselskabet Olav de Linde

Thermo Scientific

Aleris privat hospitaler

Varde Kommune

Nordea Ejendomme

Bolig kontoret Danmark

Jørgen Kruuse A/S

Bernstorffsminde efterskole

Hjemly Idrætsefterskole

Catering Engros A/S

Scankab A/S

Partnerhouse ApS

Sct. Knuds Apotek Odense

Ullerslev Mejeri

AV Connection Odense Landinspektørerne Hvenegaard Havnegrillen Assens

Franks Auto

Aarup Sundhedscenter

Aarup Folkeblad

Tandlægerne i Rosengårdcentret

HD Ejendomme

Motel1

West Totalbyg

Kwik Spar

Skybrands A/S

Lisbeth Frisør

Alex Hansens Eftf.

Apotek Rosengården

Region Syddanmark

Honeywell Process Solutions AB

DONG Energy

Odense Kommune

Super Spar Ullerslev

Hotel CabInn

Svendborg Søfartsskole

Vest Fyns Gymnasium

OBH Gruppen

SuperBrugsen, Tommerup St.

Domea Ejendomme

Fyns dataservice

Profil Dress

Markussen Sport

Jacobi Lægerne Varde

Team Online

GEA Group Skiold Mullerup A/S

Super Spar, Odense

Bowl’n’Fun

Kauslunde Kro

Priceshave Ældrecenter

Danblume

CT Offshore A/S

Aarup Auto

Lægerne Carlsen & Kastrup

Broby Lægerne

Camping & Bådhotellet

Køge Øjenklinik

Øjenklinikken Mageløs

CoMaSys ApS

Healux Aesthetic

Antons Hus

Spar Frøup

Ide-Sign

Secura Erhverv

Tyverialarm

Vi skræddersyr alarmsystemer til din virksomhed, idet vi er leveringsdygtige i alt fra enkle standardmodeller til omfattende og avancerede alarmsystemer. Alle vores alarmløsninger er forbundet til kontrolcentralen.

Secura Erhverv

Adgangskontrol

Erstat den traditionelle nøglelås med en adgangssikring. I stedet for nøgler giver du gæster og medarbejdere et adgangskort, og det hjælper dig med at styre, hvem der må færdes i bygningen og hvornår.

Kontakt os og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud på tlf.: 70 21 20 21