Rumføler

Afhængig af hvor stor din bolig er, anbefaler vi at udvide din tyverialarm med en rumfølere i hvert rum. I større rum kan man med fordel placere en rumføler i to modsatrettede hjørner, for at rummet er dækket 100 % ind. Tyverialarmen aktiveres, hvis rumføleren registrerer bevægelse i rummet.

 

Hvad med kæledyr?

Du kan sagtens have en tyverialarm fra Secura, selvom du har kæledyr. Alle vores rumfølere er fleksible og kan indstilles, således at både hunde og katte kan bevæge sig frit i hjemmet, uden at alarmen går. Så kan dine kæledyr sove trygt, selv om de er alene hjemme. Hvis du har en stor hund på over 30 kg, er det muligt at installere åbningskontakter i døre og vinduer i stedet.

Ring til vores salgsafdeling på 70 21 20 21 og få en uforpligtende snak eller udfyld nedenstående og vi kontakter dig.

Secura Privat

Rente- og gebyrfri finansiering

Hos Secura tilbyder vi at finansiere din nye privatalarm over 24 måneder - og du betaler hverken renter eller gebyrer. Når du køber dit nye alarmsystem med finansiering hos Secura, betaler du første afdrag en måned efter købet.

Kontrolcentral

24 timers overvågning

Tryghed er at vide, at vi holder øje med dit hjem 24 timer i døgnet, året rundt. Uanset hvor du bor i landet, er vi altid lige i nærheden af dig. Derfor kan du roligt sove trygt om natten.

Gratis* opkobling til kontrolcentralen i 3 måneder

Hvis du anbefaler en Secura privatalarm, får du 3 mdrs. gratis opkobling til kontrolcentral, hvis din ven køber en tyverialarm fra Secura. 

*Du skal have en privatalarm fra Secura, med et standard-abonnement med opkoblingen til kontrolcentralen.

Kontakt os og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud på tlf.: 70 21 20 21