Rumføler

Afhængig af hvor stor din bolig er, anbefaler vi at udvide din tyverialarm med en rumfølere i hvert rum. I større rum kan man med fordel placere en rumføler i to modsatrettede hjørner, for at rummet er dækket 100 % ind. Tyverialarmen aktiveres, hvis rumføleren registrerer bevægelse i rummet.

 

Hvad med kæledyr?

Du kan sagtens have en tyverialarm fra Secura, selvom du har kæledyr. Alle vores rumfølere er fleksible og kan indstilles, således at både hunde og katte kan bevæge sig frit i hjemmet, uden at alarmen går. Så kan dine kæledyr sove trygt, selv om de er alene hjemme. Hvis du har en stor hund på over 30 kg, er det muligt at installere åbningskontakter i døre og vinduer i stedet.

Ring til vores salgsafdeling på 70 21 20 21 og få en uforpligtende snak eller udfyld nedenstående og vi kontakter dig.

Secura Privat

JABLOTRON

Hos Secura tilbyder vi et alarmsystem i form af JABLOTON, som næsten har uendelige muligheder, når man taler om sikring af private hjem.
Dette alarmsystem er utrolig brugervenligt, både for voksne og børn

Kontrolcentral

24 timers overvågning

Tryghed er at vide, at vi holder øje med dit hjem 24 timer i døgnet, året rundt. Uanset hvor du bor i landet, er vi altid lige i nærheden af dig. Derfor kan du roligt sove trygt om natten.

Sikringsfirmaet - Secura

Hos Secura er vi drevet af vores kunders krav, forventninger og ønsker.
Vi ved, at et liv i trygge rammer er forudsætningen for, at vi som  mennesker trives bedst.

Det er derfor, at vi vil tilbyde alt i alarmer, fra privatalarm til erhvervsalarm, overvågning, samt brandsikring og tågesikring.
Der holdes fokus på, at vi hos Secura sikrer liv og værdier.

Kontakt os og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud på tlf.: 70 21 20 21