Videoovervågning sikrer dine værdier

Videoovervågning har en stor præventiv effekt, som i langt de fleste tilfælde er nok til, at indbrudstyven opgiver sit forehavende. Har du fx særlige værdier som smykker, designermøbler, elektronik eller genstande med særlig affektionsværdi, anbefaler vi, at du installerer videoovervågning i din bolig.

Ud over den præventive effekt giver noget som videoovervågning, politiet mulighed for en hurtig efterforskning, hvilket øger sandsynlig-heden for at opklare kriminelle forhold. Sammen gennemgår vi funktionerne i dit videoovervågningssystem, så du selv bliver fortrolig med at bruge det.

Ring til vores salgsafdeling på 70 21 20 21 og få en uforpligtende snak eller udfyld nedenstående og vi kontakter dig.

Secura Privat

JABLOTRON

Hos Secura tilbyder vi et alarmsystem i form af JABLOTON, som næsten har uendelige muligheder, når man taler om sikring af private hjem.
Dette alarmsystem er utrolig brugervenligt, både for voksne og børn

Kontrolcentral

24 timers overvågning

Tryghed er at vide, at vi holder øje med dit hjem 24 timer i døgnet, året rundt. Uanset hvor du bor i landet, er vi altid lige i nærheden af dig. Derfor kan du roligt sove trygt om natten.

Sikringsfirmaet - Secura

Hos Secura er vi drevet af vores kunders krav, forventninger og ønsker.
Vi ved, at et liv i trygge rammer er forudsætningen for, at vi som  mennesker trives bedst.

Det er derfor, at vi vil tilbyde alt i alarmer, fra privatalarm til erhvervsalarm, overvågning, samt brandsikring og tågesikring.
Der holdes fokus på, at vi hos Secura sikrer liv og værdier.

Kontakt os og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud på tlf.: 70 21 20 21