Secura skaber tryghed med en alarm til dit hjem

Tryghed er at vide, at vi holder øje med dit hjem 24 timer i døgnet, året rundt. Uanset hvor du bor i landet, er vi altid lige i nærheden af dig. Derfor kan du og din familie roligt sove trygt om natten, med en privatalarm fra Secura.

Secura har én vigtig opgave – at skabe trygge rammer. Det gør vi ved at tilbyde sikringsløsninger, som virker, uanset om det er overvågning eller i form af en privatalarm. Derudover er det vores ambition, at yde den rigtige rådgivning, så du ikke blot føler, at du er én blandt mange. På den måde gør vi dit hjem trygt for dig og din familie.

 

Privatalarm fra Secura

Hos Secura tilbyder vi en privatalarm, med rigtig mange muligheder. Så er det underordnet, om du skal bruge en privatalarm med mange detektorer, fotosensorer, vibrationssensorer eller lign. For Secura tilbyder som sagt et hav af valgmuligheder, når du skal vælge privatalarm. Vi tilbyder både trådløse privatalarmer, men også fortrådet alarmer. Vælges et trådløst privatalarmsanlæg, skal man ikke bekymre sig om batterierne, da de normalt lever længe, og vi skifter dem gerne, ved service.

Det kan være en afgørende faktor, om din privatalarm er sat op korrekt og at du som kunde, bliver hørt i de krav du stiller til os, som sikringsteknikere. Vi har mange års erfaring inde for sikringsbranchen og kan med sikkerhed sige, at vi nok skal finde en løsning, der sikrer netop dit hjem og din familie bedst muligt.

Secura Privat

JABLOTRON

Hos Secura tilbyder vi et alarmsystem i form af JABLOTON, som næsten har uendelige muligheder, når man taler om sikring af private hjem.
Dette alarmsystem er utrolig brugervenligt, både for voksne og børn

Kontrolcentral

24 timers overvågning

Tryghed er at vide, at vi holder øje med dit hjem 24 timer i døgnet, året rundt. Uanset hvor du bor i landet, er vi altid lige i nærheden af dig. Derfor kan du roligt sove trygt om natten.

Kontakt os og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud på tlf.: 70 21 20 21

Hvad koster en privatalarm?

Prisen på en privatalarm kan variere meget. Prisen kan være en afgørende faktor, når man skal ud for at kigge de forskellige sikrings løsninger der er på markedet i dag. Når vi skal installere en alarm i de private hjem, skal vi blandt andet gennemgå hvor og hvordan en tyv kan komme ind, og sikre os med de forskellige produkter som vi bruger i dag.  For at vi kan sikre os, at du får den privatalarm som dækker dine ønsker og behov, vil vi rigtig gerne komme ud og besigtige dit hjem. Den bedste løsning ville være at kontakte os. Ring gerne på 70 21 20 21 eller kontakt os på mail.

 

Privatalarm og sikkerhed

De privatalarmer vi tilbyder, er hovedsageligt et af de to mærker: JABLATRON og AJAX. Hvoraf det førstnævnte mærke, er vores mest solgte privatalarmsanlæg.
Secura har valgt netop disse to til private hjem, da de nemt opfylder de sikkerhedskrav og forsikringskrav som dit forsikringsselskab stiller krav til. Vores privatalarm er overvåget af en kontrolcentral, som oftest er det krav, der kan give rabat på indboforsikringen. Med en alarm, gør du risikoen for at få indbrud meget mindre.

Begge vores alarmanlæg kan styres gennem ens telefon, med en nem og overskuelig APP. Dette kan bruges til at låse op for f.eks. hoveddøren, så VVS’eren kan komme ind og arbejde, uden at du skal vente hjemme i op til flere timer. Med sådan en mulighed, får du mere styr på dit hjem, og vores alarm-system er så simpelt at bruge, at børn også kan være med.

Secura Alarm

Ring til vores salgsafdeling på 70 21 20 21 og få en uforpligtende snak eller udfyld nedenstående og vi kontakter dig.