Secura skaber tryghed for dig og din familie

Tryghed er at vide, at vi holder øje med dit hjem 24 timer i døgnet, året rundt. Uanset hvor du bor i landet, er vi altid lige i nærheden af dig. Derfor kan du og din familie roligt sove trygt om natten.

Securas vigtigste opgave er at skabe trygge rammer. Det gør vi ved at tilbyde sikringsløsninger, som virker. Derudover er det vores ambition at yde den rigtige rådgivning, så du ikke blot føler, at du er én blandt mange. På den måde gør vi dit hjem trygt for dig og din familie.

I menuen kan du se et udvalg af vores sikringsprodukter.

Secura Privat

Rente- og gebyrfri finansiering

Hos Secura tilbyder vi at finansiere din nye privatalarm over 24 måneder – og du betaler hverken renter eller gebyrer. Når du køber dit nye alarmsystem med finansiering hos Secura, betaler du første afdrag en måned efter købet.

Kontrolcentral

24 timers overvågning

Tryghed er at vide, at vi holder øje med dit hjem 24 timer i døgnet, året rundt. Uanset hvor du bor i landet, er vi altid lige i nærheden af dig. Derfor kan du roligt sove trygt om natten.

Gratis opkobling til kontrolcentralen

Når du køber din privatalarm hos Secura, får du 3 mdrs. gratis opkobling til vores døgnbemandet kontrolcentral med i købet.

Ring til vores salgsafdeling på 70 21 20 21 og få en uforpligtende snak eller udfyld nedenstående og vi kontakter dig.

Kontakt os og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud på tlf.: 70 21 20 21