Adgangskontrol øger sikkerheden i din virksomhed

Erstat den traditionelle nøglelås med en adgangskontrol. I stedet for nøgler giver du gæster og medarbejdere et adgangskort, og det hjælper dig med at styre, hvem der må færdes i bygningen og hvornår. Det er lettere og sikrere end med nøgler, fordi du – i stedet for at skifte låsene – hurtigt kan annullere kort og udstede nye. Samtidig får du et godt overblik over, hvem der har adgang, og hvornår de opholder sig i virksomheden.

Fleksible adgangskontrol løsninger

Secura tilbyder et bredt udvalg af adgangskontrol løsninger – lige fra styring af en enkelt dør til avancerede løsninger, der integrerer adgangskontrol med tyverialarm og videoovervågning.

Alle vores systemer er brugervenlige, og når adgangskontrollen er installeret, kan den skræddersys efter dine behov og fx integreres med tyverialarmer, personaledatabaser, lønsystemer, kantinesystemer, komfortventilation, lysstyring mv.

Case

Adgangskontrol på Plejecenter Bertram Knudsens vej i Kolding.

Secura har monteret nyt top moderne ADK system (adgangskontrol), som gør hjemmet totalt nøglefrit, selv postkasserne åbnes ved hjælp af elektroniske brikker.

En kombination af trådløse håndtag der “taler” sammen med den traditionelle adgangskontrol fra producenten Paxton, kombineret med offline enheder fra producenten Salto, sikrer en unik og fleksibel adgangskontrolløsning, til gavn og glæde for personalet og hjemmets beboere.

Udvalgte referencer

Adgangskontrol: Assens Forsyning A/S

Adgangskontrol: Assens Forsyning A/S

Assens forsyning opfører ny forsyningspark i 2021. Bygningerne rummer bla. ny fælles administration og et ”State of the art” spildevandshåndteringsanlæg. Secura opsætter, for kunden, et velkendt ADK-system fra producenten Paxton, der allerede er i funktion på en række...

Adgangskontrol – Kerteminde Kommune

Adgangskontrol – Kerteminde Kommune

Kerteminde Kommune begyndte i 2019 renoveringen af en tidligere folkeskole og omdannede stedet til kommunens nye administrationsbygning. Secura har leveret det nyeste skud af adgangskontrol fra firmaet Roger, RACS5 som systemet hedder, er yderst avanceret med mange...

Ring til vores salgsafdeling på 70 21 20 21 og få en uforpligtende snak eller udfyld nedenstående og vi kontakter dig.

Secura Erhverv

Tyverialarm

Vi skræddersyr alarmsystemer til din virksomhed, idet vi er leveringsdygtige i alt fra enkle standardmodeller til omfattende og avancerede alarmsystemer. Alle vores alarmløsninger er forbundet til kontrolcentralen.

Kontakt os og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud på tlf.: 70 21 20 21