Skræddersyede alarmsystemer

Vi skræddersyr alarmsystemer til din virksomhed, idet vi er leveringsdygtige i alt fra enkle standardmodeller til omfattende og avancerede alarmsystemer.

Fælles for alle vores alarmløsninger er, at alarmen altid er forbundet til kontrolcentralen, hvor specialuddannede alarmoperatører overvåger alarmløsningen 24 timer i døgnet, året rundt. Hvis alarmen registrerer indbrud, røg eller tekniske problemer, ser alarmoperatøren det straks på sin computerskærm og iværksætter den rette respons.

Kontrolcentralen kontakter herefter en af vores mange lokale vagtfirmaer, som hurtigt kører ud på virksomhedens adresse. Er der tale om en røg- eller tyverialarm, som ikke på forhånd er bekræftet af kontrolcentralen, ringer vægteren straks til brandvæsnet eller politiet.

Ring til vores salgsafdeling på 70 21 20 21 og få en uforpligtende snak eller udfyld nedenstående og vi kontakter dig.

Secura Erhverv

Tyverialarm

Vi skræddersyr alarmsystemer til din virksomhed, idet vi er leveringsdygtige i alt fra enkle standardmodeller til omfattende og avancerede alarmsystemer. Alle vores alarmløsninger er forbundet til kontrolcentralen.

Secura Erhverv

Adgangskontrol

Erstat den traditionelle nøglelås med en adgangssikring. I stedet for nøgler giver du gæster og medarbejdere et adgangskort, og det hjælper dig med at styre, hvem der må færdes i bygningen og hvornår.

Kontakt os og hør nærmere eller få et uforpligtende tilbud på tlf.: 70 21 20 21