Secura Erhverv

Brandsikring kan redde liv

I tilfælde af brand er hvert minut kostbart. Tid og den rigtige brandsikring kan redde liv og sikre, at branden ikke udvikler sig til en katastrofe for din virksomhed.

 

Uanset om vi udfører brandsikring hos virksomheder eller offentlige institutioner, kan alle vores systemer kobles til brandvæsenets alarmcentral. Det giver en meget kort reaktionstid fra det øjeblik, alarmen går, til brandvæsnet indfinder sig på adressen. Derfor kan vi nå at bekæmpe branden, inden den breder sig og gør fatal skade.

Ring til vores salgsafdeling og få en uforpligtende snak på telefon 70 21 20 21 eller udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig.
Virksomhed
Telefon
Kontaktperson
Mail

Secura Erhverv

Videoovervågning

Du kan nemt øge sikringsniveauet i din virksomhed med en samlet overvågningspakke. Secura sørger for at installere systemet med den optimale kameraplacering i netop din virksomhed.

Secura Erhverv

Adgangskontrol

Erstat den traditionelle nøglelås med en adgangssikring. I stedet for nøgler giver du gæster og medarbejdere et adgangskort, og det hjælper dig med at styre, hvem der må færdes i bygningen og hvornår.