Secura Erhverv

Skræddersyede alarmsystemer

Vi skræddersyr alarmsystemer til din virksomhed, idet vi er leveringsdygtige i alt fra enkle standardmodeller til omfattende og avancerede alarmsystemer.

Fælles for alle vores alarmløsninger er, at alarmen altid er forbundet til kontrolcentralen, hvor specialuddannede alarmoperatører overvåger alarmløsningen 24 timer i døgnet, året rundt. Hvis alarmen registrerer indbrud, røg eller tekniske problemer, ser alarmoperatøren det straks på sin computerskærm og iværksætter den rette respons.

Kontrolcentralen kontakter herefter en af vores mange lokale vagtfirmaer, som hurtigt kører ud på virksomhedens adresse. Er der tale om en røg- eller tyverialarm, som ikke på forhånd er bekræftet af kontrolcentralen, ringer vægteren straks til brandvæsnet eller politiet.

Ring til vores salgsafdeling og få en uforpligtende snak på telefon 70 21 20 21 eller udfyld nedenstående og vi vil kontakte dig.
Virksomhed
Telefon
Kontaktperson
Mail

Secura Erhverv

Tågesikring

En tågekanon kan lynhurtigt standse indbrudstyven. Hvis tyverialarmen udløses, danner tågekanonen i løbet af få sekunder et tæt tågeslør, som gør det umuligt for indbrudstyven at orientere sig.

Secura Erhverv

Videoovervågning

Du kan nemt øge sikringsniveauet i din virksomhed med en samlet overvågningspakke. Secura sørger for at installere systemet med den optimale kameraplacering i netop din virksomhed.